Begrijpend lezen

Je krijgt een tekst voor je en denkt: 'Help!'. Je hebt geen idee waar je moet beginnen om deze tekst te kunnen begrijpen. Je begint maar met de vragen die de leerkracht er ook bij heeft gegeven en daar worstel je je door heen. Je kan aardig wat antwoorden vinden, maar na vertellen wat er in de tekst verteld wordt, dat is een stuk moeilijker. Wil jij dit veranderen? Doe dan de training 'Alle teksten de baas!'.

 

Aan het einde van de training, zal jij;

- nauwkeurig lezen

- de tekst echt begrijpen door het stappenplan

- een grote tekst lezen én begrijpen, waarschijnlijk met gemak

- een samenvatting kunnen maken voor een toets

Gecertificeerd trainer "Alle Teksten de Baas!"

In de klas

Ben jij leerkracht en denk je dat jouw leerlingen deze training wel kunnen gebruiken? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Reacties

Ouder - Onze zoon van 11 heeft bijlessen bij Eforie gehad voor begrijpend lezen. Dit vond hij lastig en ook op school hoorden we dat hij hierin achterbleef. We kwamen bij Evelien terecht en vanaf de eerste les had hij het gelijk naar zijn zin, hij vond de bijlessen echt leuk! De rustige en duidelijke benadering hielpen hem grote sprongen te maken. Zo goed zelfs, dat hij nu de beste score had in zijn klas. Wat een vooruitgang, en dat na 9 bijlessen! Bedankt Evelien, voor je geweldige hulp hierin.

Meer informatie?

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op: